Maak gebruik van de goedkoopste en meest milieuvriendelijkste verhuisdoos van Nederland

Verhuisdozen hurenDe verhuisdoos van Woningontruiming Regionaal is een goedkoop, milieuvriendelijk en duurzaam alternatief voor kartonnen verhuisdozen. De verhuiskisten van verhuisdoos-huren.nl zijn gemaakt van oersterk, 100% gerecycled kunststof. Bovendien zijn de dozen stapelbaar, afsluitbaar, handzaam en praktisch. Bovendien is uw inboedel goed beschermd tijdens het transport. 

Onze verhuiskisten worden uitsluitend verhuurd in combinatie met een (senioren) verhuizing die is geregeld door Woningontruiming Regionaal. Afzonderlijke verhuur is NIET mogelijk. 

Wanneer wij de (senioren) verhuizing voor u regelen, maken wij gebruik van onze eigen verhuiskisten. Als u zelf inpakt, dan komen wij de kisten ruim van te voren bij u brengen, desgewenst voorzien van overige inpakmaterialen. Wanneer de kisten zijn uitgepakt, worden de kisten weer bij u opgehaald. Meer informatie vraagt u aan bij u eigen regiomanager, welke u vindt op de contactpagina.

De binnenmaten van onze verhuiskisten zijn: 56 cm breed x 31 cm hoog x 36 cm diep en worden voorzien van een kaartje, zodat u weet wat er in de kist zit.

Woningontruiming Regionaal verhuisdozen huren

Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief

Wij helpen u graag verder

Heeft u vragen aan ons?
Belt u voor persoonlijk advies:

085-4014491