Woningontruiming CVS B.V. voor de regio Alphen aan den Rijn - Bollenstreek - Delft - Den Haag - Gouda - Gorinchem - Hillegom - Hoek van Holland - Houten - Katwijk - Leiden – Leusden - Maarssen - Maassluis - Nieuwegein - Noordwijk - Rijswijk - Rotterdam - Schiedam - Utrecht - Vlaardingen - Voorschoten - Waddinxveen - Wassenaar - Zeist - Zoetermeer - Zoeterwoude - Alkmaar - Almere - Amersfoort - Amstelveen - Amsterdam - Baarn - Bunschoten - Bussum - Den Helder - Diemen - Haarlem - Hilversum - Hoofddorp - Hoorn - IJmuiden - Naarden - Purmerend - Soest - Zaanstad

Woningontruiming CVS B.V.

Woningontruiming CVS B.V. is verantwoordelijk voor de regio Leiden, Duin- en Bollenstreek, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Gouda , Hoek van Holland, Rotterdam, Vlaardingen, Schiedam, Zwijndrecht, Capelle aan den IJssel, Gorinchem en Schoonhoven. Uw contactpersoon voor deze regio is Carry van Swieten. Woningontruiming CVS B.V. is onderdeel van Woningontruiming Regionaal BV.

Carry heeft 18 jaar bij de politie gewerkt en 2 jaar bij de Gemeente, voordat ze op het idee kwam om een professioneel bedrijf op te zetten voor woningontruiming. Doordat zij werd belast met de verhuizing van een huurwoning naar een zorgcentrum van haar oom, heeft zij zelf ervaren dat er bij een huisontruiming heel wat komt kijken. Zeker ook omdat Carry het zonde vindt om nog bruikbare huisraad en kleding zomaar weg te gooien. Maar waar kun je dan terecht? Het Leger des Heils? Kringloopwinkel? Zijn er nog meer goede doelen waar je terecht kunt. Ze had echt géén idee. 

Na een succesvolle ontruiming van de woning van haar oom, heeft Carry serieuze plannen gemaakt om hier haar werk van te maken. Na verder onderzoek is gebleken dat er behoefte is aan een professionele woningontruimer die samenwerkt met betrouwbare partners en ook staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. De familie/ nabestaanden heeft op het moment van de huisontruiming wel iets anders aan het hoofd en wil er blindelings op kunnen vertrouwen dat de ontruiming in vertrouwde, goede handen is.

Inmiddels is Woningontruiming CVS B.V. vele jaren actief in bovengenoemde regio. Het totaalconcept dat zij aanbiedt voor woning ontruimen blijkt succesvol. Na het goedkeuren van een vooraf opgestelde offerte op papier, haalt de familie/ nabestaanden de waardevolle spullen weg uit de woning en gaat Carry met haar medewerkers aan de slag. Mocht zij tijdens de ontruiming toch nog spullen van waarde tegenkomen, dan neemt zij contact op met de familie/ nabestaanden. Als hierbij bijvoorbeeld antieke waardevolle spullen zitten, brengt Carry hen in contact met een antiquair of veilinghuis. 

Voor de overige spullen die in de woning zijn achtergebleven, heeft Woningontruiming CVS B.V. ondertussen een breed netwerk opgezet van maatschappelijke en kerkelijke instanties om deze nog een tweede leven te kunnen geven. De overgebleven huisraad die onbruikbaar is, gaat naar de plaatselijke milieustraat. Woningontruiming CVS B.V. heeft geen opkoop functie en koopt daarom géén inboedels op. 

Betrouwbare partners waar Carry van Swieten mee samenwerkt zijn Monuta, Thuiszorg Activite, tal van begrafenisondernemers, woningbouwverenigingen, BPBI bewindvoerders, afdelingen sociale zaken van diverse gemeenten etc. 

Woningontruiming CVS B.V.
Carry van Swieten
Jacoba van Beierenlaan 63
2353 DT Leiderdorp
Telefoonnr. 071-5895135 Bezoek de website Offerte aanvragen